Alex Reijnders

Alex Reijnders Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Alex Reijnders stond aan de basis van de Nederlandse successen in de tenniswereld. Hij was jaren lang trainer van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis en is uitgegroeid tot één van Nederlands succesvolste tennistrainers.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Als ex-trainer van de toptennissers van Nederland heeft Alex Reijnders vele successen geboekt. Tijdens de wedstrijden op Wimbledon en Australian Open boekten de beste spelers die Nederland kende onder leiding van Reijnders hun grootste successen, mede door zijn enthousiasme en energie. Reijnders is coach geweest van Sjeng Schalken, Paul Haarhuis en Jacco Eltingh.

 

Alex Reijnders was sinds 1993 de coach van Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. Een lange samenwerking die niet erg gebruikelijk is in de “snelle” tenniswereld. Tennissers van het kaliber van Paul en Jacco switchen namelijk regelmatig van coach tijdens de carrière, dus dat wil wat zeggen voor de hechte driemanschap die ontstaan is tussen de 3 professionals.
Alex zijn grondvesten als “coach” liggen bij de tennisschool van Henk van Hulst (in Valkenswaard) waar ook Jacco en Paul een uitstekende tennisopleiding hebben genoten. Vele jaren heeft Henk van Hulst gesleuteld aan de basis van Jacco en Paul en Alex heeft die basis bij Jacco en Paul op de “tennistour” uitgebreid tot een gevaarlijk geheel.