Andy van der Meijde

Andy van der Meijde Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Een presentatie van Van der Meijde geeft een eerlijke kijk op het leven wat hij heeft geleid en de wereld van het grote geld waar hij mee te maken heeft gehad. Andy maakt de toehoorders deelgenoot van zijn bewogen leven, de weg terug en zijn huidige activiteiten. Een karakteristieke persoonlijkheid met een meer dan boeiend levensverhaal.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

De biografie over het leven van Andy van der Meijde is in 2012 op de negende plaats komen te staan van best verkochte boeken in Nederland en wordt zelfs verfilmd.

 

Maar wat maakt het leven van Van der Meijde zo de moeite van het lezen of meebeleven waard? Het is in ieder geval een leven geweest van veel geld verdienen, maar het even zo hard weer uitgeven. Het is een ontwikkeling van gewone straatjongen tot profvoetballer op het hoogste niveau, van weinig tot geen mogelijkheden en  alle verleidingen tot je beschikking.

 

Hoe moeilijk is het om stand te houden in een wereld die je niet kent en waarin geen nee te koop is?

Andy van der Meijde schopte het als voetballer tot 175 competitiewedstrijden op het hoogste niveau. Andy stond te boek als een groot talent, deze status heeft hij helaas nooit echt waar kunnen maken. Des al niet te min heeft hij bij enkele mooie clubs mogen spelen, waaronder Ajax, het Nederlands elftal, Internazionale, Everton en PSV. Een uitstekende voetbalcarrière, maar helaas is dat niet waar men hem uitsluitend van kent. Door het voetbal kwam hij in aanraking met zaken waar hij geen grip op had en hij raakte aan lagerwal.

 

Van der Meijde heeft echter zijn leven weer in eigen hand kunnen nemen en leeft samen met vriendin Melisa Schaufeli, met wie hij te zien was in een reallifesoap bij SBS6.