Arnold Vanderlyde

arnold vanderlyde sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Voor ondernemingen is het bij tijd en wijlen zeer nuttig de organisatie een nieuwe stimulans te geven. Arnold laat door zijn presentaties een frisse wind waaien en reikt eye-openers aan. Arnold ontwikkelde workshop Fighting for Success. Deze managementtraining is helemaal toespitst op de behoefte van de opdrachtgever. Door middel van heldere cases schetst Arnold met zijn team probleemstellingen waar deelnemers vervolgens oplossingen voor zoeken. Fighting for Success! is inmiddels zeer succesvol gebleken.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Arnold is een Nederlands bokser met een geweldige staat van dienst: 3 medailles op de Olympische Spelen in 1984, 1988 en 1992, een unieke prestatie voor een Nederlandse bokser. Drie keer Europees Kampioen en hij pakte twee keer een zilveren medaille op de wereldkampioenschappen.

    

   Als je aan een bokser denkt, denk je niet meteen aan Arnold Vanderlyde. Hij heeft namelijk alles wat boksers niet hebben. Arnold staat bekend als een gentleman, is hartelijk en stelt het belang voor een ander boven het zijne, maar is wel een echte Limburger.

    

   In 1993 hing Arnold zijn bokshandschoenen definitief aan de wilgen, om zich actief te richten op zijn maatschappelijke doelen. Arnold zag een duidelijke link tussen topsport en ondernemen. Om dit professioneel gestalte te geven heeft hij in 1994 na zijn opleiding sportmanagement aan de Universiteit van Groningen gekozen voor Vanderlyde Sport & Business.