Barbara de Loor

Barbara de Loor Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Barbara de Loor staat bekend om haar haar positieve instelling en gezonde levensstijl. Met haar ervaringen uit het schaatsen, de hoogtepunten maar ook het omgaan met tegenslagen, laat ze u op het puntje van uw stoel zitten. Barbara de Loor geeft naast presentaties ook schaatsclinics, workouts, warming-ups en is inzetbaar als moderator. Ook is ze inzetbaar voor uw reclamecampagne rondom thema’s als gezondheid, bewegen en voeding.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Barbara de Loor heeft tijdens haar schaatscarrière continu aan de top gestaan. Vanaf haar overstap van Jong Oranje naar de Kernploeg was zij succesvol. Zo werd ze onder andere derde op de EK Allround en greep ze net naast het podium tijdens de Olympische Spelen in Nagano 1998. Gaandeweg haar carrière specialiseerde ze zich op de middellange afstanden. Dat pakte goed uit, want in de laatste jaren van haar schaatsloopbaan werd Barbara de Loor in 2005 Wereldkampioen op de 1.000 meter. Onder barre omstandigheden in het Duitse Inzell wist ze de hele wereldtop te verslaan.

    

   Na haar actieve carrière werd Barbara de Loor gevraagd mee te doen aan het programma Dancing with the Stars. Met dezelfde passie en doorzettingsvermogen als bij het schaatsen won ze de finale hiervan. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan diverse televisie-programma’s , heeft ze een goede doelen-programma gepresenteerd en was een van de coaches bij het programma De Afvallers (met Sterren). Ze werd in 2011 de voorzitter van de stichting Vrouwelijk Schaatstalent naar de Top, dat het Team Op=Op Voordeelshop aanstuurt.