Basketbalclinic

Basketbalclinic Sportboekingen

Contact?

Instructeurs

 

Bij een basketbalclinic van Sportboekingen zijn een van de vele basketbal professionals beschikbaar voor u, zoals Henk Pieterse.

Info

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Informatie

 

Henk Pieterse heeft de nodige trainersdiploma’s op zak, dus er kan op het hoogste niveau worden getraint. Vooral skills, techniek en conditie worden op en serieuze en wederom unieke manier bijgebracht. Clubs kunnen hiervan gebruik maken als extra training naast hun gewone trainingstijden of in de zomermaanden. Niet alleen clubs maar ook bedrijven en andere organisaties kunnen gebruik maken van een basketbalclinic. Naast de basketbalgerichte oefeningen kan er ook op het gebied van fitness veel worden neergezet, er is voor ieder wat wils.

 

Persoon gerichte trainingen: Individuele trainingen kunnen via een speciaal programma worden gegeven op verschillende locaties. Voor al de 3 posities, guard, forward en center kunnen aparte schema’s gemaakt worden. Ledenwerving Clinics: Op aanvraag kan er een complete clinic dagdeel of dag worden georganiseerd met het doel kinderen (en soms volwassenen ) over te halen om op een specifieke club uit de buurt te gaan. Dit gaat gepaard met promotie materialen van de club zelf en tevens goedwillende vrijwilligers.

 

Personeels Clinics en Teambuilding: Indien er een personeeluitje wordt gedaan denkt men vaak aan bowlen ,een hapje eten in een restaurant of gezellig stappen. Is totaal niets mis mee maar waarom niet eens wat anders. Durf de uitdaging eens aan en ga eens lekker zweten tijdens een superclinic van Henk Pieterse. Ook dit kan gecombineerd worden met een lekker hapje erna. De clinics kunnen op zichzelf staan of deel uitmaken van een thema cq motivatie-dag of teambuilding, ter afronding of start. Straat Sportfeesten: Het organiseren en uitvoeren van gehele straatsport activiteiten. Tot aan de kleinste details kan er een fantastisch sportfeest worden gerealiseerd voor 1 maar ook meerdere dage achtereen of per week.

 

Thema-Clinics: Pesten en Normen en Waarden staan hoog in het vaandel bij alle basketbalclinics. Deze kunnen de rode draad vormen voor een tour langs de scholen. Maar ook het misbruik van Alcohol en Drugs onder de jeugd is een waar probleem waar deze clinics zich goed voor lenen. Vooraf aan deze clinics worden deze bewuste problemen tijdens een ludiek interactief gesprek aan de orde gebracht. In tegenstelling tot wat beleggers zeggen “in het verleden behaalde successen bieden geen garantie voor de toekomst” is dit wel het geval in deze situatie.

 

Programma

Duur clinic: ongeveer 1,5 uur.

Materiaal: inclusief geluidsmateriaal en ballen.

Max aantal deelnemers: 70 personen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tennisclinic Sportboekingen

Tennisclinic

pannaclinic sportboekingen

Pannaclinic

ron zwerver sportboekingen

Volleybalclinic

fietsclinic sportboekingen

Fietsclinic