Bert Konterman

bert konterman Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

In zijn presentaties, in interview vorm met Evert ten Napel, gaat Bert Konterman met u terug in zijn voetbalverleden. Profvoetbal is een harde wereld, middels achtergrondverhalen vertelt hij over de tegenslagen, druk en spanningen waar je mee moet leren omgaan.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Bert Konterman, (Rouveen,14 januari 1971) is een voormalig Nederlands voetballer.  Bij FC Zwolle begon hij zijn carrière en hij eindigde zijn voetbalcarrière bij Vitesse. In de tussenliggende periode speelde Bert Konterman onder meer voor Cambuur Leeuwarden, Willem II, Feyenoord en Glasgow Rangers. Hij kwam 12 keer uit voor het Nederlands elftal.

 

Vanaf 2010 bekleedde Konterman de functie van technisch manager bij PEC Zwolle. In 2012 liet hij weten zijn functie neer te leggen. Sinds 2014 is Bert assistent bij Jong Fc Twente en Jong Oranje -19. Bert Konterman is door het voetbal niet veranderd en mede daardoor is het zo leuk om hem te ontmoeten en aan het woord te laten, want met nog net zoveel passie die hij als voetballer had, praat hij er nu over.