Bettine Vriesekoop

Bettine Vriesekoop Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Tijdens de presentaties van Bettine Vriesekoop maakt ze een link tussen haar Chinese ervaringen en het Nederlandse bedrijfsleven. Bij haar presentatie gebruikt Bettine beelden en filmfragmenten uit haar carrière en uit het dagelijkse leven in China. Naast inzichten in de Chinese sport, het Chinese bedrijfsleven, de etiketten, de levensfilosofie en de culturele pijlers. Tevens vertoont Bettine filmfragmenten waarin ze niet alleen een beeld neerzet van het huidige China, maar ook van de geschiedenis van dit fascinerende land.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Bettine Vriesekoop (1961) was jarenlang hét gezicht van het Nederlandse tafeltennis. Ze zette zichzelf en het tafeltennis op de kaart toen ze als 16-jarige tweede werd bij de Europese top twaalf.

    

   Gedurende vijfentwintig jaar was Bettine niet meer weg te slaan van het nationale en internationale strijdtoneel. Ze behaalde vele internationale en nationale titels, werd twee maal gekozen tot Sportvrouw van het jaar en werd Ridder in de orde van Oranje Nassau. De naam Bettine Vriesekoop werd een begrip in Nederland en haar naam is nog steeds een synoniem voor tafeltennis.

    

   Momenteel is Bettine woonachtig in China, waar ze als correspondente werkt. Daarnaast verzorgt ze (in Nederland en China) presentaties over China, geeft tafeltennisclinics en demo’s. Tevens ontwikkelde ze een presentatie voor het bedrijfsleven en de sportwereld getiteld “Draken in sport en zaken”. Hierin gebruikt zij haar ervaringen in China als metafoor voor het doorgronden van de Chinezen.