Björn Kuipers

Björn Kuipers Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Björn Kuipers is een zeer interessante spreker met veel internationale ervaring als scheidsrechter. Kuipers is beschikbaar voor lezingen over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Björn zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Björn Kuipers behoort tot de beste scheidsrechters van de wereld: hij floot 3 wedstrijden tijdens het WK in Brazilië. Jammer genoeg kwam hij niet in aanmerking voor de finale wedstrijden omdat het Nederlands Elftal doordrong tot de halve finales, maar vroegtijdig werd uitgeschakeld door Argentinië.
   Naast deze intensieve carrière is Kuipers echter ook nog eens een succesvol ondernemer als eigenaar van drie supermarkten en een haarsalon.

    

   Toparbiter Bjorn Kuipers legt derhalve dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, hij kent beide werelden als geen ander uit eigen ervaring. Met name over communicatie en samenwerken weet hij in dat verband boeiend te vertellen.

    

   In een dynamisch gesprek verhaalt Kuipers verder over discipline, het brengen van offers, het overwinnen van tegenslag en het halen van doelstellingen, doorspekt met levendige anekdotes.
   Zijn lijfspreuk: ‘Ik behandel mijn klanten in de supermarkt op dezelfde wijze als Lionel Messi. Duidelijk en met respect.’