Boksclinic

Boksclinic Sportboekingen

Contact

  Instructeurs

   

  Husnu Kocabas of Arnod Vanderlyde zullen deze clinic verzorgen. Kocabas is in totaal twaalfvoudig Nederlands kampioen geworden. In 2005 werd hij wereldkampioen in de lichtgewichtsklasse(onder 60 kg). Arnold Vanderlyde is een Nederlands bokser met een geweldige staat van dienst: 3 medailles op de Olympische Spelen in 1984, 1988 en 1992.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Informatie

    

   Boksen is een zeer populaire en boeiende sport. Een individuele sport die veel beweeglijkheid, accuraat handelen, snelle oriëntatie, concentratievermogen, anticipatie en creativiteit vraagt.

   Het spel wordt gespeeld in een ring, het publiek kijkt zijn ogen uit, enige gedachte is: iemand moet neer, het is jij of ik. Tijdens onze clinics gaat het er minder agressief aan toe. U kunt gezellig met uw collega’s of relaties een sportieve boksclinic volgen, waarbij de basisbeginselen worden aangeleerd. Wie wilt dat nou niet. Je trekt een paar handschoenen aan en er kan gebokst worden. Een unieke gelegenheid om dit samen met collega’s te beleven. Gaat u deze uitdaging aan?

    

   Programma

   • Max aantal: deelnemers 30, bij meer inzet extra trainer.
   • Duur clinic: flexibel(ongeveer anderhalf uur)
   • Benodigd materiaal: Binnen handschoenen en bokshandschoenen, deze zijn in bezit van de instructeur