Cor van der Geest

cor van der geest sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Cor van der Geest is een oud judoka en judocoach. Hij geeft lezingen waarin hij spreekt over leiderschap, het opzetten van sportprojecten en hoe deze ervaringen te gebruiken zijn in het bedrijfsleven.

   

  Cor is een inspirerende spreker en wordt door mensen die hem kennen en een lezing van hem hebben gehad beschreven als een vriendelijke persoonlijkheid

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Cor van der Geest was jarenlang zelf een goed judoka maar is het meest bekend geworden als coach. Cor is bondscoach geweest van de Nederlandse heren en dames teams.

    

   Jessica en Jenny Gall, Claudia Zwiers en zoons, Dennis en Elco, behoren tot enkele van zijn succesvolle pupillen. Sinds 2005 is Cor van der Geest Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en is hij twee keer uitgeroepen tot coach van het jaar door de Europese Judo Unie. Naast zijn drukke bestaan in de judo wereld heeft Cor van der Geest ook twee sportscholen gestart in Haarlem en Zandvoort. In 2009 werd Cor van der Geest technisch directeur van de Judo Bond Nederland. Na de Olympische spelen in 2012 gaf hij aan zijn contract niet te verlengen en stopte hij als technisch directeur.

    

   Cor stond altijd bekend om zijn gedrevenheid en geëmotioneerde houding tijdens wedstrijden. Dit leidde regelmatig tot aanvaringen met officials en collega’s. Mensen die hem echter kennen of naar een lezing zijn geweest noemen hem vooral vriendelijk en een inspirerende spreker.