Co Stompé

co stompe Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Co Stompe is te boeken voor workshops. U kunt uw seminar, (bedrijfs)feest of teambuildingevent leuker een aantrekkelijker maken door Co Stompe in te schakelen. Een unieke kans om uw klanten, collega’s of gasten te verrassen. Samen met Co’s vaste mastercaller, Jacques ‘180’ Nieuwlaat, wordt elk evenement onvergetelijk.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Co Stompé is zonder enige twijfel één van de populairste darters van Europa!

 

In 2000 bereikt de op dat moment vrij onbekende Co Stompe een mijlpaal. Voor het eerst in zijn loopbaan haalt Co Stompe de halve finale van de Embassy, het meest prestigieuze dartstoernooi ter wereld. Inmiddels is de voormalige trambestuurder uit Amsterdam full time darter. Hij dart op bijna alle grote toernooien maar speelt daar altijd een bescheiden rol.  Hij is tijdens darttoernooien vaak te zien bij RTL7 Darts in de studio. Hij geeft dan zijn commentaar en analyses op wedstrijden van andere darters.

 

Co Stompe is ervaren in workshops en dergelijke evenementen en weet bij ieder soort publiek de juiste snaar te raken. Tussen de bedrijven door manifesteert Co Stompe zich als een gangmaker. Co Stompe is altijd in voor een grap of een leuke opmerking en heeft daarom de lachers op zijn hand. Het maakt van Co Stompe een graag geziene gast, die nooit zijn fans in de steek zal laten, en altijd voor iedereen een woordje over heeft.