Dartclinic

Dartclinic Sportboekingen

Contact

Instructeurs

 

Wat dacht u bijvoorbeeld van darten met Jelle Klaassen, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld of Vincent van der Voort met een echte mastercaller, inclusief dartbaan, verlichting en geluidsinstallatie? Deze vier wereldtoppers hebben al veel ervaring met darten op het allerhoogste niveau. Michael van Gerwen heeft in 2014 nog de wereldtitel gewonnen.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Informatie

 

Onze Nederlanders zijn zeer succesvol met darten. De nummer een van de wereld is geregeld een Nederlander geweest. Meldt u aan voor de dartclinic en een van de toppers zal u de fijne kneepjes van het darten aanleren. Houding, positie en natuurlijk de concentratie en focus komen aan bod.

Het mooie van deze clinic is dat we het volledig naar uw wensen kunnen invullen. U kunt het zelf bepalen!

 

Programma

  • De beginselen van het darten bijbrengen zoals de spelregels, houding aan het bord, vasthouden en gooien van de darts en het tellen.
  • Daarna om beurten gooien op aanwijzingen van de darter/darters. Dan kan de darter de kwaliteiten beoordelen en onderlinge partijen laten gooien.
  • Afsluitend kan er tegen de Darter gespeeld worden.

 

Duur: Flexibel (ongeveer 2 uur)

Benodigde materialen: dartbaan, kleine geluidset, in eigen bezit van de instructeur

Max aantal deelnemers: 8 personen per uur per baan.

Overige info: Als extraatje kan er voor de deelnemers bijvoorbeeld een setje pijlen of een dartbord geleverd worden met daarop het logo van het bedrijf gedrukt. Dit loopt via masterdarts.