Dennis Heijn

dennis heijn sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Dennis Heijn is geen man van vage woorden en loze beloften, meer van ‘what you see is what you get’. Ongedwongen en met humor en souplesse, er is dan ook niet snel een habitat te vinden waarin Heijn niet gedijt. Een van de thema’s van zijn presentaties is zelfreflectie.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Misschien is zelfkennis wel het sleutelwoord en heeft hij in al de jaren waarin hij werkte als manager voor Heineken in landen als Nederland, Argentinië, Israël, Hongkong en Italië wel zoveel over zichzelf geleerd, dat hij nu als geen ander weet over te brengen hoe (zelf)reflectie kan helpen en kan worden omgezet in actie. Dennis Heijn schreef er een managementboek over. Nu eens niet een boek met flitsende oneliners en eeuwige sleutels tot succes, maar een praktische en herkenbare aanzet om inzicht te krijgen in jezelf en mensen om je heen, waardoor gevaren en kansen beter gezien en benut kunnen worden.Want mocht Heijn genetisch gezien nog niet voldoende talent voor zakendoen hebben meegekregen, dan heeft hij dit niet bestaande gemis in zijn carrière nog wel gecompenseerd. Hij werkte mee aan vele innovaties en zijn liefde voor de voetbalsport ontaarde zelfs in een kandidaatschap als Ajax-directeur.

    

   Dennis Heijn, in zijn privéleven vader van zeven kinderen, houdt van werken en zal dit zijn leven blijven doen, omdat dit voor zelfontplooiing zorgt en zingeving geeft. Een inspirerende man met een bezielende uitwerking.