Duco Bauwens

Duco Bauwens Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  De kersverse fitnessgoeroe, Duco Bauwens, verzorgt dynamische step- of tae-bo-achtige work-outs, variërend in tijdsduur van 15 minuten tot anderhalf uur. “Het is voor bedrijven en organisaties een uitstekende gelegenheid om de interactie op de werkvloer en de intercollegiale samenwerking te versterken. Mensen keren met een flinke berg energie en een goed gevoel huiswaarts.” Duco is eveneens te boeken voor openingen, sportieve evenementen, warming-ups en presentaties

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en fanatisme zet Duco Bouwens in het televisieprogramma ‘Nederland in Beweging’ jong en oud aan tot oefeningen waarmee de conditie en gezondheid verbeterd kunnen worden.

    

   Sport is de rode draad in zijn leven. Als tiener beoefende hij zelfverdedigingssporten, later maakte hij de overstap tot sportinstructeur. Bij meerdere sportscholen legde hij zich toe op aerobics en fitness. Duco staat bekend om zijn motiverende manier van lesgeven. “Als ik eenmaal in een flow zit, ben ik niet te stoppen”, zei hij ooit in een interview.

    

   Duco is eigenaar van een sportstudio voor 40-plussers en consultant van een voedingsadviesbureau. Hij houdt interessante lezingen over gezondheid en voeding. “Ik leer mensen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Meestal zijn dat echte eyeopeners.”

    

   Duco Bauwens is eigenaar van fitness-studio, waar hij personal training geeft en groepslessen. Als personal coach begeleidt hij mensen in het bereiken van hun sportieve en gezondheidsdoelen. In november 2009 verscheen zijn eerste boek “Niet moeten maar willen” en in november 2010 is zijn tweede boek verschenen: “De FitFormule”, fit en slank in 90 dagen. Vanaf januari 2011 is Duco ook ambassadeur van het fysiologische schoenenmerk MBT. In januari 2012 startte Bauwens samen met Diplan International een online voedingsadviesprogramma.