Fatima Moreira de Melo accepteert langeafstandsrelatie met Raemon Sluiter

Fatima Moreira de Melo & Raemon Sluiter Sportboekingen sportsprekers

12 jul Fatima Moreira de Melo accepteert langeafstandsrelatie met Raemon Sluiter

Fatima Moreira de Melo heeft geaccepteerd dat ze haar vriend Raemon Sluiter weinig ziet door haar werk. “We doen allebei wat we leuk vinden en dat is het belangrijkste.”

Voor haar werk als professioneel pokeraar is Moreira de Melo (38) veel in Las Vegas. Sluiter is als coach van Kiki Bertens ook vaak van huis. “Ik vlieg af en toe naar hem toe, hij eigenlijk nooit naar mij, omdat dat nu gewoon niet gaat”,vertelt ze maandag bij Goeiemorgen Lex op 100% NL.

Moreira de Melo heeft sinds 2007 een relatie met de voormalig professioneel tennisser. “Zo af en toe kruisen onze vliegtuigen. We zien elkaar eigenlijk vooral op vliegvelden tussen onze vluchten door.”

Dat de twee elkaar geregeld lange tijd niet zien door werk, is voor haar geen probleem. “We hebben wel eens een weekje thuis samen. Het is gewoon accepteren dat het zo is, maar we doen allebei wat we leuk vinden en dat is het belangrijkste.”

 

Depressie

Maandag schreven meerdere media opnieuw over de zware depressie waar de 38-jarige tennisser een aantal jaar geleden aan leed. Moreira de Melo vindt het vreemd dat dit nieuws opnieuw wordt opgehaald.

“Komkommertijd waarschijnlijk. En dan doet Kiki Bertens het goed en moet dit kennelijk weer worden opgerakeld. Beetje raar.”

Sluiter zette in 2009 een punt achter zijn professionele tennisloopbaan.

Bron foto + tekst: Nu.nl