Frits Barend

Frits Barend Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Frits heeft door zijn werkzaamheden in verscheidene sportprogramma’s en zijn voorliefde voor sport, veel sportieve kennis. Ook heeft Frits veel kennis van het bedrijfsleven en maatschappelijke kwesties. Deze kennis in combinatie met zijn scherpte en communicatieve vaardigheden maken hem een prima spreker voor uw evenement.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Frits Barend (Amsterdam, 7 februari 1947) is een Nederlands televisie en radiopresentator, columnist en redacteur. Frits Barend was van 1972 tot 1986 redacteur bij het weekblad ‘Vrij Nederland’ en van 1987 tot 1996 bij de ‘Nieuwe Revu’.

    

   Hij werd landelijk bekend door zijn talkshow ‘B & Van Dorp’, die hij samen met Henk van Dorp presenteerde. Het begon in de jaren negentig als wekelijks sportprogramma, maar groeide uit tot een veel bekeken dagelijkse ‘talkshow’. In 2006 vond de laatste uitzending plaats. Een groot succes waren ook de uitzendingen van ‘Villa BVD’ tijdens het EK en WK voetbal. In 2007 begon hij met de TV zender ‘Het Gesprek’ en zo nu en dan laat hij zich verleiden tot voetbalanalyticus bij verschillende omroepen. Frits richtte samen met zijn dochter Barbara het sportblad Helden op. Een sportblad dat 4 keer in het jaar verschijnt waarin verschillende sporters aan het woord komen.