Gert Jakobs

Gert Jakobs Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Gert vertelt over zijn tijd als Meesterknecht in de Tour The France. Vanuit zijn ervaringen uit de wielersport legt Gert de link met het bedrijfsleven. Gert is van mening dat iedereen belangrijk is om het beoogde succes te behalen en geen taken maar rollen heeft. Ook wordt kwaliteit van de doelstelling uitvoerig belicht.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Ex-topwielrenner Gert Jakobs (1964) is goudeerlijk, open en humoristisch. Het maakt de voormalige meesterknecht van onder meer Jean-Paul van Poppel en Erik Breukink tot een boeiende persoonlijkheid en een kleurrijk verteller.

 

Het mooie aan Jakobs: hij gaat geen onderwerp uit de weg, neemt geen blad voor de mond. Hij verhaalt met open vizier en zelfkennis over de pieken en dalen gedurende én na zijn loopbaan. Tempobeul Jakobs fietste zijn wielerleven lang in dienst van anderen, maar belandde nadien in een zwart gat, raakte letterlijk alles kwijt en scheerde vervaarlijk dicht langs de zelfkant van het leven. Echter, met de eigenschappen die hem ooit tot een topsporter maakten – strijdlust, doorzettingsvermogen, positivisme – knokte hij zich uit de ellende en kwam hij in rustig vaarwater terecht, zowel privé als zakelijk.

 

Op aangeven van interviewer Eddy van der Ley vertelt Gert Jakobs vol vuur zijn fascinerende levensverhaal: het is een verhaal over afzien, worstelen en boven komen, overgoten met een sausje van hilarische anekdotes.

 

Ofwel, een bloedserieuze boodschap, verpakt in een avondje topentertainment.