Gert-Jan Verbeek

Gert-jan Verbeek sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Gert-jan Verbeek, inmiddels een bekende Nederlander, is zeer geliefd bij spelers en supporters. Hij is een nuchter en fatsoenlijk mens en zal dat altijd blijven. In een boeiende en leerzame bijeenkomst krijgt u een kijkje achter de schermen van zijn succesvolle werkwijze als voetbaltrainer.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Gert-jan Verbeek (Deventer, 1 augustus 1962) is van beroep voetbaltrainer. Als voetballer speelde hij bijna zijn gehele carrière voor Heerenveen en een jaar voor Heracles.

    

   In 1994 begon zijn carrière als trainer. Van 1994-2001 was hij assistent trainer bij SC Heerenveen. Na zijn periode als assistent ging hij als Hoofdcoach aan de slag bij Heracles. Vanaf 2004 keerde hij terug als hoofdtrainer bij SC Heerenveen, de club waar hij jaren als assistent had gewerkt. Onder zijn leiding behaalde Heerenveen 5 keer achter elkaar Europees voetbal. In 2008 vertrok Verbeek, door zijn goede resultaten als coach naar Feyenoord om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Na een half jaar bij Feyenoord te hebben getraind, gaf de spelersgroep aan dat ze het vertrouwen in Verbeek waren verloren en moest hij vertrekken. Na zijn periode bij Feyenoord tekende Verbeek een contract bij Heracles, om vervolgens na een seizoen naar AZ te gaan. Hij bleef enkele jaren bij AZ, waarin hij prima presteerde, maar werd na een 2-1 winst op PSV door het AZ-bestuur ontslagen. Echter kon hij door zijn opgebouwde staat van dienst direct aan de slag als Hoofdcoach bij het Duitse 1 FC Nürnberg. Door tegenvallende resultaten werd hij hier nog datzelfde seizoen ontslagen. Sinds December 2014 is Verbeek als hoofdcoach aan de slag bij het Duitse VFL Bochum.