Hans Kraay jr.

hans kraay jr sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Hans Kraay geeft een boeiende en serieuze lezing waarbij hij vanuit een onpartijdige spiegel ons allemaal aan het denken zet en aan humor zal het zeker ook niet ontbreken.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Hans Kraay is een oud voetballer die van 1977 t/m 1997 voor vijftien verschillende clubs heeft gespeeld en bekend stond als een spijkerharde verdediger. Na zijn carrière als speler werd Hans trainer van amateurclubs en coachte hij elftallen van onder meer FC Lienden en JVC Cuijk. Sinds het seizoen 2014/2015 is hij coach bij DOVO. Al tijdens zijn carrière als speler was Hans geregeld te zien op tv als presentator van sport- en amusementsprogramma’s. Sinds 2008 is hij ook geregeld te gast in het programma Voetbal International. Tevens is hij sinds 2014 vaste gast in het programma ‘De Tafel van Kees’ op Fox Sports.

    

   Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario en Kevin Keagan. Een boeiende en serieuze lezing waarbij hij vanuit een onpartijdige spiegel ons allemaal aan het denken zet en aan humor zal het zeker ook niet ontbreken.

    

   Hans Kraay jr. is met zijn warme persoonlijkheid een boeiend en meeslepend verteller. Een garantie voor een geslaagde bijeenkomst.