Hans van Breukelen

Hans van Breukelen Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Hans van Breukelen (Utrecht, 4 oktober 1956) is een voormalig Nederlands doelman. Zijn voetbalcarrière en zijn latere carrière hebben hem een schat aan ervaring opgeleverd als het gaat om belevenissen binnen de topsport, om van hieruit linken te leggen naar het bedrijfsleven. Voor Hans van Breukelen zijn er 7 pijlers voor succes: passie, overtuiging, heldere regels, vitaliteit, strategie, communicatie en succesvolle mensen als bruggenbouwers.

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Wie kent hem niet? Hans van Breukelen stopte een beslissende penalty in de EK finale ’88, door met zijn vinger het oog aan te wijzen in welke hoek de speler zou gaan schieten. Als topkeeper speelde Hans van Breukelen voor o.a. FC Utrecht, Nottingham Forrest en PSV. Met PSV won hij 6 landkampioenschappen, 3 KNVB bekers en de Europa Cup l. Hij kwam niet minder dan 73 maal uit voor het Nederlands Elftal, waarmee hij in 1988 Europees Kampioen werd. Van Breukelen beëindigde zijn voetballoopbaan in 1994.

 

Op verzoek van een vriend ging Hans werken als adjunct-directeur van een retailbedrijf. Van Breukelen wist van het bedrijf een winnend team te maken. Na drie jaar keerde hij terug bij FC Utrecht, waar hij technisch directeur werd. Na zij periode als technisch directeur richtte de voormalig doelman zijn eigen bedrijf, Hans van Breukelen Management BV op. Hiermee geeft hij advies op het gebied van personeel en organisatie. Ook geeft hij managementtrainingen.