Henk Kesler

Henk Kesler Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Henk Kesler beschikt naast een geweldig incasseringsvermogen ook over een grote dosis humor. De advocatuur, het bedrijfsleven en tal van bestuursfuncties hebben ervoor gezorgd dat hij kan putten uit een enorme diversiteit aan kennis. Henk blijft altijd eerlijk, is recht voor zijn raap maar dat heeft ook wel eens tegen hem gewerkt.

   

  Henk Kesler is een slimme man die als geen ander een zaal weet te interesseren met tal van verhalen en achtergrondinformatie.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Henk Kesler (Enschede, 9 maart 1949) is een Nederlandse advocaat en sportbestuurder. Na zijn gymnasiumopleiding studeerde hij Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en in 1973 ging hij aan de slag als advocaat bij een advocatenkantoor te Enschede.

    

   In 1985 maakte hij de overstap naar een ander advocatenkantoor in Enschede om daar als directeur zijn carrière verder uit te bouwen. Vanaf december 2000 is Henk Kesler directeur betaald voetbal bij de KNVB. In 2010 neemt Bert van Oostveen zijn functie over. Henk Kesler was mede verantwoordelijk voor de prachtige prestaties op voetbalgebied tijdens zijn periode.

    

   Het voetbal brengt Henk Kesler overal. Van de minister-president tot hooligans en van Oranjefans tot lezingen bij het prof- en amateurvoetbal. Alles bij elkaar maakt hem dat als spreker buitengewoon interessant.