Herman Kruis

Herman Kruis Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  In zijn presentatie met mooie sportbeelden gaat hij in op zelfsturing in sport en bedrijf, mentalcoaching, de kracht van intuïtie en visualisatie, het meten van de kwaliteit van spelers en medewerkers en het in gang zetten van een ontwikkeltraject. Hij laat zien dat succesfactoren in sport en organisaties hetzelfde zijn.

   

  Een van de thema’s van een presentatie van Herman Kruis is, hoe word je wereldkampioen?

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Herman Kruis is een van de meest succesvolle Nederlandse hockeycoaches aller tijden.

    

   Van 2001 t/m 2007 werd hij met de dames van Den Bosch landskampioen én Europees kampioen. In 2007 werd hij wereldkampioen met het Nederlands dames zaalhockeyteam. Volgens het NOC-NSF is hij de enige coach ter wereld die binnen 100 dagen (2007) zowel nationaal kampioen, wereldkampioen en Europees kampioen werd.

    

   In 2007 werd Herman Kruis benoemd tot directeur van het Johan Cruyff college te Roosendaal. Nadat hij tijdens de WK hockey in 2010 “maar” zilver won met de hockeydames werd zijn contract niet verlengd en was hij tot mei 2012 coach van de dames hoofdklasser HDM. Medio 2012 is hij benoemd tot coach van de heren van Push te Breda.

    

   Momenteel geeft hij over de hele wereld clinics en is hij binnen de hockeywereld continu bezig met aansprekende innovaties.

    

   Palmares

    

   • Zeven nationale kampioenschappen
   • Zeven Europese kampioenschappen
   • Een Wereldtitel Nederlands dames zaalhockeyteam
   • Zilver Wereldkamioenschap hockeydames

   pte.