Humberto Tan

Humberto Tan Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Presenteren zit Humberto Tan, geboren Surinamer, in het bloed. Door zijn brede interesse, communicatieve vaardigheden en ontspannen manier van presenteren lijkt elk thema hem perfect te passen. Of het nu een sportieve, zakelijke of maatschappelijke bijeenkomst is, Humberto Tan maakt er een energiek en interactief programma van.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Humberto Tan was hard op weg naar een succesvolle carrière in de advocatuur. Na de afronding van zijn studie Rechten koos hij echter voor totaal iets anders. Hij koos voor een functie bij de AVRO. Eerst als redactielid en later als presentator.

    

   Bij de NOS ging hij aan de slag als beeldredacteur voor zowel Studio Sport als het Journaal. Later maakte hij de overstap als presentator van Studio Sport. Met John de Mol ging hij mee naar de ambitieuze zender Tien waar hij onder andere zijn eigen sporttalkshow presenteerde. Helaas was Tien geen lang leven beschoren. Humberto presenteert tegenwoordig bij RTL onder andere de wedstrijden van het Nederlands Elftal, het veelbekeken programma RTL Late Night en is gastpresentator bij Boulevard.

    

   Humberto Tan heeft een ontspannen manier van presenteren. Met zijn charmante persoonlijkheid en innemende lach steelt hij de harten van het publiek. Naast zijn actieve rol als presentator richtte Humberto in 2003 zijn eigen kledinglijn op. Daarnaast verving hij regelmatig DJ Edwin Evers bij Radio 538. Op dit moment stort Humberto zich volledig op zijn talkshow bij RTL, RTL Late Night. In deze talkshow heeft hij de grootste nationale en internationale artiesten mogen ontvangen.