Jacques Brinkman

Jacques Brinkman sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Jacques Brinkman legt een verbinding tussen bedrijfsleven en sport met aansprekende en inspirerende praktijkvoorbeelden. Als ex-topsporter, coach en ondernemer heeft hij zelf alles aan den lijve ondervonden, Schitterende successen, maar ook diepe dalen.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Hoe goed kent u uzelf en hoe belangrijk is dat in het dagelijks functioneren? Jacques Brinkman heeft hier een duidelijke mening over namelijk: dit is een basisvoorwaarde voor toekomstige resultaten en ambities.

    

   En Jacques weet waarover hij spreekt. Als voormalig Nederlands tophockeyer is hij lange tijd recordinternational geweest met 337 interlands. Hij nam viermaal deel aan de Olympische Spelen en won daarbij in totaal drie medailles. Met de Nederlandse ploeg, werd hij wereldkampioen in 1990 en 1998, olympisch kampioen in 1996 en 2000 en Europees kampioen in 1987. De Champions Trophy won hij in 1996, 1998 en 2000. De middenvelder kwam in de Nederlandse hoofdklasse uit voor Kampong, Amsterdam en SCHC.

    

   Na zijn topsportcarrière werd hij trainer en zelfstandig ondernemer en richtte hij het bedrijf Brinkman Sport op. Met dit bedrijf was hij onder andere producent en distributeur van het merk Princess. Op dit moment is hij bezig met zijn webshop hollandhockeyhouse.nl. Jacques heeft naast zijn baan als ondernemer o.a. 4 jaar SCHC heren onder zijn hoede gehad, waarmee hij 3 maal de play-offs bereikte. Daarnaast was hij twee termijnen coach bij de hockeydames van Laren.