Janneke Schopman

Janneke Schopman Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Janneke Schopman is een oud hockeyster en geeft enthousiast clinics waarbij zij graag haar expertise deelt met het publiek. Daarnaast kan zij uitstekend presenteren over onderwerpen als motivatie, teambuilding en samenwerking.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Met 189 interlands voor het Nederlands dames elftal achter haar naam, en als ex-aanvoerster voor dit zelfde elftal is Janneke Schopman een zeer ervaren hockeyster. Ook met HC Denbosch was Schopman erg succesvol. HC Den Bosch won, met Schopman in de gelederen, vijfmaal de landstitel en vijfmaal de Europa Cup I. Ook HC Rotterdam won, met Schopman opgesteld, eenmaal de Europa Cup II. In 2004, 2005 én 2006 werd Schopman geselecteerd voor de titel beste hockeyster van de wereld.

    

   Sinds zij na het WK in 2010 gestopt is met professioneel hockey is Janneke Schopman nog steeds erg actief binnen de Nederlandse hockeywereld. Zij ziet het als een enorme uitdaging om een team te maken van een groep speelsters, deze te begeleiden en te motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen. Haar ambitie is om ooit de Nederlandse hockeydames naar Olympisch Goud te coachen.