Jan van Halst

Jan van Halst Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Vanzelfsprekend is het verhaal van Jan van Halst subjectief, maar op een onderhoudende manier kan hij mensen wel met de neus op de feiten drukken. Zoals hij dat ook doet als analyticus bij Eredivisie Live. Zijn nuchtere commentaar op tv, doorspekt met goede en heldere voorbeelden, hebben hem al menig compliment opgeleverd. Complimenten die hij ongetwijfeld ook krijgt nadat hij zijn verhaal over managementstijlen ten gehore heeft gebracht. Sprekend.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Als voetballer heeft Jan furore gemaakt bij FC Twente. Daarna volgde een transfer naar Ajax, waar hij door de toenmalige trainer Jan Wouters werd gezien als een nieuwe … Jan Wouters. Jan van Halst werd in Amsterdam kampioen van Nederland, nadat hij eerst door Co Adriaanse, die Wouters in de tussentijd opvolgde als trainer van Ajax, was verbannen uit de selectie. Kortom: Van Halst beleefde enkele turbulente voetbaljaren.

    

   Een vergelijking tussen de voetbalkleedkamer en het bedrijfsleven vormt dan ook de kapstok van zijn presentaties. Want ook over het bedrijfsleven kan hij het nodige vertellen tegenwoordig. Van Halst is namelijk terug bij FC Twente, nu als manager commerciële zaken. Op dit moment is Jan van Halst analist bij Fox Sport. “Er zijn, zowel in de voetbalwereld als in het bedrijfsleven, verschillende managementstijlen. Door de jaren heen heb ik in de kleedkamer vele trainers (managers) zien passeren. Daar waren goede en slechte bij en zo is dat bij managers in het bedrijfsleven ook.”