Joost Hage

Joost Hage Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Joost Hage laat zich het beste omschrijven als een sportieve marketingman.Golfclinics en golfpresentaties bieden Joost Hage een unieke mogelijkheid om zijn beide passies te combineren. Zijn open vizier, vriendelijkheid en soms waterval van enthousiasme maken dat men hem gemakkelijk in het hart sluit.

 

De thema’s die tijdens een presentatie van Joost Hage aan bod komen zijn, golf, sport in business en Joost, The world of golf

Informatie

Tel: 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Als golfer heeft Joost Hage een lange staat van dienst. Joost was Nederlands jeugdkampioen en won in 1982 het Nationaal Open voor amateurs en profs en heeft ook andere prachtige prijzen op zijn naam staan.

 

Sport en de wereld van het bedrijfsleven vertonen veel parallellen. Begrippen die in de sportwereld worden gebruikt en ertoe leiden dat de topsporter in principe ook inderdaad die felbegeerde topprestaties gaat leveren, zijn exact dezelfde als de begrippen in het bedrijfsleven: teambuilding, teamwork, het ontdekken van talent, stressbestendigheid, om maar een paar voorbeelden te noemen.

 

Topgolfer Joost Hage legde zich toe op deze overeenkomsten en kwam tot de conclusie dat de manier waarop iemand zich op het sportveld manifesteert, inderdaad veel zegt over de manier waarop hij zich de volgende dag weer in het bedrijfsleven beweegt en leiding geeft aan zijn team. Daarnaast presenteert hij voor een breed publiek “Joost, the world of golf waarbij hij met veel humor en anekdotes de golfwereld beschrijft en tevens ingaat op de succesfactoren van grote golfers als Tiger Woods.