Katja Staartjes

katja staartjes Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  In haar inspirerende lezingen neemt Katja u mee naar de bergtoppen die zij heeft beklommen. Een lezing is geheel naar uw wensen in te vullen en zet gegarandeerd aan tot nadenken.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Katja Staartjes maakte in de jaren 80 deel uit van de nationale selectie atletiek. Zij richtte zich vooral op de middellange afstanden. Na haar studie vervulde Katja Staartjes functies in de disciplines kwaliteitszorg, logistiek, facilitymanagement en productiemanagement in zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector. In 1998 besloot zij haar baan op te zeggen om zich volledig te wijden aan haar grootste passie, de bergsport. In 1999 was Katja de eerste Nederlandse vrouw die ooit de Mount Everest heeft beklommen. Ze geeft lezingen met prachtige beelden over haar expedities. Het leven tijdens een klimexpeditie naar 8000 meter is extreem. In een paar maanden doe je een schat aan indrukken en ervaring op. Daarom, én omdat er zoveel parallellen zijn met het dagelijks leven en bedrijfsleven, leent een klimexpeditie zich bij uitstek voor een boeiende lezing.

    

   Katja beklom inmiddels 4 toppen boven 8000 meter: Cho Oyu (8201 m), Mount Everest (8848 m), Gasherbrum 1 (8068 m) en de Manaslu (8140). In haar lezingen neemt Katja u met haar indrukwekkende beelden mee naar deze toppen. Zij trekt in het verhaal vergelijkingen met voor u herkenbare vraagstukken. Wat is úw concrete uitdaging? En wat is uw droom? Wanneer vorm je een goed team? Hoe wordt er in uw organisatie omgegaan met fouten en risico’s? Kunt u omgaan met tegenslag en dagelijkse verstoringen? Wat maakt dat de één de top wél haalt en de ander niet? Hoe belangrijk is het proces, de weg naar de top eigenlijk? En tot slot: wat is er na de top?

   .