Kevin Blom

kevin blom sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Kevin Blom is een scheidsrechter die fluit in de Nederlandse eredivisie en geregeld zijn wedstrijden meepikt in de Europa League. Sinds 2003 is Blom actief als scheidsrechter in het betaalde voetbal. Hij maakte zijn debuut in de wedstrijd Go Ahead Eagles – Helmond sport.

   

  Kevin Blom geeft graag lezingen aan bedrijven of op een andere gelegenheid. De presentatie van Blom bevat de volgende thema’s presteren onder druk, omgaan met tegenslagen of mentale weerbaarheid.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Blom maakte zijn debuut in de Eredivisie op 20 februari 2004. In Juni 2004 promoveerde Blom al naar de  A-lijst van de KNVB waardoor hij internationale wedstrijden mocht fluiten. Internationaal gezien zit Blom in groep 1, de op twee na hoogste groep, waardoor hij Europa League wedstrijden en interlands fluit. Hij heeft in de elite groep gezeten, maar is daar uit gedegradeerd.

    

   Blom is fulltime in dienst van de KNVB, omdat hij naast zijn activiteiten als scheidsrechter ook een functie heeft in de scheidsrechtersopleiding van de voetbalbond. Daarnaast is hij scheidsrechterscoördinator bij vv ONA in Gouda en in het seizoen 2009-2010 was hij actief als scheidsrechtersdocent -en adviseur bij VV Smitshoek in Barendrecht.

    

   In 2007 kreeg Blom de Gouden Kaart uitgereikt. Een prijs voor beste scheidsrechter van de Nederlandse velden van dat jaar. Hij gaf de snelste rode kaart ooit in de Eredivisie. Op 3 februari 2015 had Jetro Willems de eer deze kaart in ontvangst te nemen.