Koert Westerman

Koert Westerman Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Koert Westerman is onder andere voetbalcommentator bij diverse omroepen. Daarnaast is hij freelance journalist en wordt hij regelmatig gevraagd voor het inspreken van teksten vanwege zijn mooie stem.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Westerman (Rotterdam, 1964) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de universiteit van Utrecht en ging na het afronden daarvan aan de slag als zelfstandig communicatieadviseur. Hij werkte in die periode voor tal van grote en kleine opdrachtgevers als woordvoerder, communicatiestrateeg, copywriter en adviseur.

    

   Deze achtergrond maakt van de inwoner van Oudewater een veelzijdig inzetbare presentator en dagvoorzitter. Aan het verwezenlijken van zijn jeugddroom – voetbalcommentator worden – kwam Westerman pas toe, toen hij als beeld- bandredacteur ging werken voor Sport7. Nadat deze zender vroegtijdig te ziele ging, verhuisde hij naar SBS6 waar hij zijn debuut mocht maken als commentator bij de samenvattingen uit de eerste divisie en de Amstel Cup.

    

   Aan volledige wedstrijden kwam hij toe bij RTL5, waar de verslaggever elk weekeinde te horen was bij de duels uit de Engelse Premier Leaque en de Bundesliga en achter de schermen was hij betrokken bij het discussieprogramma Voetbal Insite. Als schrijvend journalist was Koert Westerman werkzaam voor onder meer Voetbal International, Sport International en diverse golfmagazines.

    

   Koert Westerman is een allrounder die weet wat er van hem verwacht wordt en dat voor elke opdracht.