Martin van Geel

Martin van Geel Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  In een zeer onderhoudende presentatie schetst Martin van Geel een boeiend beeld hoe je op basis van reële doelstellingen in een veilig klimaat tot een optimaal rendement kunt komen.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Martin van Geel (27 november 1960) was een linker middenvelder en aanvaller en voetbalde tussen 1977 en 1955 voor Willem ll, Ajax, Roda JC en Feyenoord. Hij begon en eindigde zijn actieve loopbaan in Tilburg bij Willem II. Martin scoorde in zijn loopbaan 127 goals.

    

   Martin eindigde zijn voetbalcarrière bij Willem II en maakte hier ook zijn debuut als technisch directeur. Na zijn periode bij Willem ll verhuisde hij naar AZ, waar hij net als bij Willem ll met Co Adriaanse successen behaalde (onder andere halve finale UEFA Cup). Vanaf 2005 is hij werkzaam geweest als technisch directeur bij AJAX. Onder zijn leiding werd Jaap Stam naar Amsterdam gehaald en werd Kenneth Perez van AZ overgenomen. Vanaf 1 augustus 2008 begint Martin van Geel aan een nieuwe uitdaging bij Roda JC als directeur Voetbalzaken.

    

   In 2011 werd bekend dat Van Geel aan de slag ging als technisch directeur bij Feyenoord. Hij volgde in zijn functie Leo Beenhakker op en bedacht samen met overige bestuursleden het 5-jarenplan om Feyenoord er weer financieel bovenop te krijgen. Inmiddels heeft hij Feyenoord er financieel weer bovenop gekregen en doet Feyenoord het sportief gezien ook erg goed.