Maurice Graef

Maurice Graef Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  In 2006 begon hij zijn eigen bedrijf, Sport-Company. Vanuit deze hoedanigheid is hij ook actief als columnist bij Dagblad de Limburger en presentator van het populaire sportprogramma van TV Limburg.

   

  Tegenwoordig geeft Maurice veel presentaties over Teambuilding, Omgaan met druk en Topsport is ondernemen. Deze presentaties zijn allen doorspekt met schitterende anekdotes en humor.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Maurice Graef ( geboren op 22 augustus 1969 in Roermond ) is een voormalig Nederlandse voetballer. Hij speelde als spits voor VVV-Venlo, Roda JC en NEC. In 342 competitiewedstrijden scoorde hij 143 maal.

    

   Met Roda JC speelde hij Europees voetbal, nadat Roda JC in 1995 de tweede plaats bereikte achter het Ajax van Louis van Gaal. Dat is het hoogtepunt in de geschiedenis van de Kerkraadse club. Als speler stond Graef bekend als ‘de Bomber van het Zuiden’ en als lolbroek.

    

   In 2002 moest hij door een knieblessure een einde maken aan zijn voetballoopbaan. Vervolgens was Maurice actief als jeugdtrainer, assistent-trainer en commercieel manager ( 5 jaar ) van VVV-Venlo.