Mountainbikeclinic

Mountainbike Clinic Sportboekingen

Contact

  Instructeurs

   

  De clinics worden gegeven door Bart Brentjens of Gerben de Kneght. Gerben is een twee keer nationaal kampioen geworden en nog steeds een succesvolle mountainbiker. Bart Brentjens is de eerste Olympisch Kampioen op het onderdeel Mountainbike. In 1996 werd de Olympische Spelen gehouden in Atlanta, dat was de eerste keer dat Mountainbiken op het programma was toegevoegd. Vervolgens heeft hij nog een bronzen medaille gehaald op de Olympische Spelen van 2004.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Informatie

    

   De clinics die onze topcoureurs geven, vinden meestal plaats in schitterende natuurgebieden met de mooiste en meest uitdagende mountainbike routes van Nederland. Uiteraard is het ook mogelijk om Bart Brentjens of Gerben de Kneght in te huren voor een clinic op uw eigen locatie. Een goede rijtechniek is essentieel bij het mountainbiken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld wielrennen gaat het bij mountainbiken namelijk niet alleen om conditie en spierkracht, maar maken vooral techniek en slimheid vaak het verschil. In deze clinic wordt daarom ook tijd besteed aan een goede rijtechniek.
   Tijdens de clinic komen alle facetten van het Mountainbiken aan bod, zoals het rijden van steile klimmetjes en afdalingen, het rijden door mul zand en het kiezen van de juiste versnelling.

    

   Vindt u het prachtig om door schitterende natuurgebieden te racen? Dan is mountainbiken echt iets voor u. Lekker met snelheid van de bergen af, de wind in de gezicht en zorgen dat u als eerste over de finish komt. Schrijft u nu in!