Presentatoren

 

Laat uw evenement of bijeenkomst presenteren door een van onze presentatoren.

Tom Egbers Sportboekingen

Tom Egbers is een van Nederlands beste dagvoorzitters en discussieleiders. Door zijn ervaring als presentator weet hij de juiste sfeer te scheppen voor elke bijeenkomst.

Humberto Tan Sportboekingen

Presenteren zit Humberto Tan, geboren Surinamer, in het bloed. Door zijn brede interesse, communicatieve vaardigheden en ontspannen manier van presenteren lijkt elk thema hem perfect te passen.

Edward van Cuilenborg Sportboekingen

Edward van Cuilenborg is een zeer gepassioneerde sportpresentator en commentator. Edward onderscheidt zich door zijn zeer gedegen voorbereiding, zijn prettige samenwerking, zijn pure passie voor sport.

Evert ten Napel Sportboekingen

Evert ten Napel is een Nederlands sportverslaggever. Naar eigen zeggen is hij een “commentator van het volk“ en wars van stereotype uitdrukkingen. Zelf heeft hij een woord als “fopduik” aan het idioom toegevoegd.

Erik Hulzebosch sportboekingen

Erik Hulzebosch, een bekendheid die alles uit zijn leven haalt wat erin zit. Zijn eigen manier van presenteren maakt hem uniek waardoor elke bijeenkomst een feestje wordt.

dennis heijn sportboekingen

Dennis Heijn is geen man van vage woorden en loze beloften, meer van ‘what you see is what you get’. Ongedwongen en met humor en souplesse, er is dan ook niet snel een habitat te vinden waarin Heijn niet gedijt.

hans kraay jr sportboekingen

Hans Kraay staat bekend om zijn eigenzinnige manier van presenteren. Dat maakt Hans uniek in zijn soort en daardoor zeer interessant om als presentator bij uw evenement aanwezig te zijn.

Frits Barend Sportboekingen

Frits heeft door zijn werkzaamheden in verscheidene sportprogramma’s en zijn voorliefde voor sport, veel sportieve kennis. Deze kennis in combinatie met zijn communicatieve vaardigheden maken hem een prima presentator voor uw evenement.

Hans van Breukelen Sportboekingen

Hans van Breukelen zijn voetbalcarrière en zijn latere carrière hebben hem een schat aan ervaring opgeleverd. Dit maakt Hans de perfecte presentator voor uw evenement.

Wilfred Genee Sportboekingen

Wilfred Genee voelt zich helemaal thuis op het podium tijdens congressen en evenementen. Zijn manier van presenteren staat garant voor een grote betrokkenheid met zijn publiek.

jack van Gelder Sportboekingen

Jack van Gelder is een groot Tv persoonlijkheid die bekend staat om zijn enthousiasme en kwaliteit. Dit maakt Jack een van de beste presentators voor uw evenement of bijeenkomst.

Toine van Peperstraten Sportboekingen

Toine van Peperstraten is jarenlang een vast gezicht geweest van het programma ’Studio Sport’. Hij versloeg bij de NOS alle grote sportevenementen. Toine van Peperstraten is zeer communicatief, ervaren, professioneel en scherp.

barbara barend sportboekingen

Barbara heeft door haar werkzaamheden in verscheidene sportprogramma’s een schat aan ervaring als presentator. Hierdoor is Barbara breed inzetbaar voor uw evenement of bijeenkomst.

Jan Joost van Gangelen Sportboekingen

Jan Joost van Gangelen is bekend geworden als presentator van NOS Studio Sport. U boekt met Jan Joost een ervaren presentator die als geen ander het vak verstaat.

Dennis van der Geest Sportboekingen

Motivatie, overwinnen van tegenslagen, het stellen van doelen, slim spelen tegen sterkere tegenstanders op welk vlak dan ook en ambitie zijn enkele van de onderwerpen die tijdens een lezing van Dennis aan bod kunnen komen.

Theo Reitsma Sportboekingen

Theo Reitsma werd in 2003 onderscheiden met de Ere-Nipkowschijf, een prestigieuze prijs, toegekend namens mediajournalisten in Nederland. Theo is een zeer ervaren presentator en geschikt voor elk evenement.