Robin van Galen

Robin van Galen sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Robin van Galen maakt tijdens zijn presentaties gebruik prachtige beelden en persoonlijke foto’s van de Olympische Spelen van Beijing 2008. Met korte anekdotes, prachtige waargebeurde verhalen en een samenvatting van alles wat hij daar heeft meegemaakt. Op authentieke wijze vertelt hij u de geheimen achter het succes en hoe je ieder mens persoonlijk effectiever kan coachen en daardoor meer rendement kan halen uit een teamprestatie.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Robin van Galen (Rotterdam, 20 februari 1972) is een Nederlandse waterpolocoach en waterpolospeler.

    

   Van Galen is onder andere coach geweest bij HZC De Robben en GZC Donk. Hij nam als coach eenmaal deel aan de Olympische Spelen van 2008. Hij begeleidde het Nederlandse damesteam naar de Olympische titel. Na de Olympische Spelen kreeg hij uit handen van Erica Terpstra de medaille voor beste Nederlandse coach op de Olympische Spelen. Zilver en brons waren voor Jacco Verhaeren en Marc Lammers.

    

    

   Robin is op dit moment werkzaam als waterpolocoach van de Nederlandse mannen waarmee hij zich probeert te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van 2016.

    

   Van Galen is getrouwd met oud-waterpolo international Mirjam Overdam. Zij nam in 2000 deel aan de Olympische Spelen.