Schaatsclinic

schaatsclinic sportboekingen

Contact

  Instructeurs

   

  Nederlandse schaatsers staan al jaren aan de internationale wereldtop. Bij sportboekingen stellen wij u in de gelegenheid om de door u gewenste schaatsclinic door een bekende topschaatser te laten begeleiden. Bij ons valt er te kiezen uit onder anderen, Barbara de Loor, Yvonne van Gennip, Erik Hulzebosch, Annamarie Thomas en Bart Veldkamp.

  Informatie

  Tel : 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Informatie

    

   Een activiteit en sport die typerend is voor Nederland is schaatsen. Het klimaat en het landschap van Nederland lenen zich uitstekend voor het schaatsen. De Nederlanders zijn schaatsgek en bij het kleinste laagje ijs worden de schaatsen massaal uit het vet gehaald en de ijzers geslepen. Wanneer de winter niet streng genoeg is, zijn er ook genoeg mogelijkheden om in overdekte hallen te schaatsen. Tijdens de schaatsclinics van sportboekingen leren de beginnende schaatsers op speelse wijze de basisbewegingen en schaatshouding aan. Ook ervaren schaatsers zijn tijdens onze clinics in goede handen en kunnen bij top schaatsers terecht voor verfijning van de techniek.

    

   Programma

   maximaal aantal deelnemers: per groepje max. 25 deelnemers (echter met lesgevers/hulptrainers kan er gerouleerd worden).

   benodigd: schaatsen (liefst noren of combischaatsen) en handschoenen. Schaatsen kunnen eventueel gehuurd worden.

   benodigde locatie: alle ijsbanen in Nederland. Wat betreft het inlineskaten/skeeleren is Spaarnwoude een optie, maar er zijn in Nederland meerder locaties (Biddinghuizen en Dodewaard).