Schietclinic

Dick Boschman Sportboekingen

Contact

Instructeurs

 

Schieten is een momentopname, lichaam en geest moeten optimaal onder controle zijn. Nederlands beste schutter, Dick Boschman, zal deze clinic voor u verzorgen. Dick schiet, spreekt en entertaint. Een clinic die u niet snel zal vergeten.

Informatie

Tel : 085 – 7821023

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Informatie

 

Sportschieten is een sport die geschikt is voor iedereen en voor iedere leeftijd. Het is een sport voor perfectionisten die niets willen missen. Een (Olympische) sport waar alles in zit die kan worden beoefend van recreatief- tot aan topsportniveau. Altijd al gedroomd om als scherpschutter onopvallend uw doel te bereiken? Hoe te reageren wanneer het lichaam niet in evenwicht is? Dan moet u deze uitdaging aangaan. Tijdens deze clinic zult u de techniek, houding en concentratie van schieten worden aangeleerd.

 

Programma

De duur van de clinic is 90 tot 105 minuten

De clinic begint met een introductie van het Olympisch geweerschieten. Vervolgens is er ruimte voor een training van het schieten waarbij de techniek wordt aangeleerd. Tenslotte is er een wedstrijd gevolgd door een huldiging van de beste drie schieters.

 

Dick heeft materialen voor een clinic tot 50 personen.

De benodigde locatie is 12 meter breed, 15 meter diep, 2,5 meter hoog.