Schietclinic

Dick Boschman Sportboekingen

Contact

  Instructeurs

   

  Schieten is een momentopname, lichaam en geest moeten optimaal onder controle zijn. Nederlands beste schutter, Dick Boschman, zal deze clinic voor u verzorgen. Dick schiet, spreekt en entertaint. Een clinic die u niet snel zal vergeten.

  Informatie

  Tel : 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Informatie

    

   Sportschieten is een sport die geschikt is voor iedereen en voor iedere leeftijd. Het is een sport voor perfectionisten die niets willen missen. Een (Olympische) sport waar alles in zit die kan worden beoefend van recreatief- tot aan topsportniveau. Altijd al gedroomd om als scherpschutter onopvallend uw doel te bereiken? Hoe te reageren wanneer het lichaam niet in evenwicht is? Dan moet u deze uitdaging aangaan. Tijdens deze clinic zult u de techniek, houding en concentratie van schieten worden aangeleerd.

    

   Programma

   De duur van de clinic is 90 tot 105 minuten

   De clinic begint met een introductie van het Olympisch geweerschieten. Vervolgens is er ruimte voor een training van het schieten waarbij de techniek wordt aangeleerd. Tenslotte is er een wedstrijd gevolgd door een huldiging van de beste drie schieters.

    

   Dick heeft materialen voor een clinic tot 50 personen.

   De benodigde locatie is 12 meter breed, 15 meter diep, 2,5 meter hoog.