Sprekers Nederland

Sprekers Nederland

Maak uw keuze voor de juiste sportspreker. Voor advies op maat, neem contact met ons op.

Hans van Breukelen        Hans Kraay Jr
Hans Nijland                     Henk Grol
Henk Kesler                      Henk Lubberding
Henk Spaan                      Hennie Kuiper
Herbert Dijkstra               Herman Kruis
Hugo Borst                       Humberto Tan

Jaap Stockmann                  Jacco Eltingh               Jan van Halst
Jack van Gelder                   Jacques Brinkman      Jan Mulder       
Jan Joost van Gangelen      Jan Roelfs                   Jos Vaessen
Janneke Schopman             Jean Paul de Jong      Joost Hage
Jessica Gal                           Johan Derksen           Joop Munsterman
John de Wolf                       John van Lottum      Jeffrey Wammes
Jolanda Keizer                    Joop Alberda             Jeroen Bleekemolen
Johan Neeskens                 Jan Siemerink           Jochem Uytdehaage
Joost van Kempen

 

 

 

 

 

 

Paul Haarhuis Sportboekingen

Paul Haarhuis is een van Nederlands beste enkel- en dubbeltennissers ooit. Tijdens de presentatie zal Paul onder andere deze thema’s bespreken: vechtersmentaliteit, samenspel, ondernemen=topsport.

jean paul de jong sportboekingen

Jean Paul de Jong geeft een zeer inspirerende lezing over de minder romantische zijde van het betaalde voetbal. Jean Paul spreekt vanuit zijn hart over de jeugd die tussen de wal en het schip dreigt te geraken in onze samenleving.

Toine van Peperstraten Sportboekingen

Toine van Peperstraten is jarenlang een vast gezicht geweest van het programma ’Studio Sport’. Toine van Peperstraten is zeer communicatief, ervaren, professioneel en scherp.

jessica gal sportboekingen

Jessica Gal geeft lezingen vanuit haar achtergrond als topsporter en over sportmedische onderwerpen. Combinaties van verschillende thema’s behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

wouter jolie sportboekingen

Wouter Jolie draait al weer een tijdje mee in de hockeywereld. zijn ervaringen die hij in deze wereld heeft opgedaan deelt hij graag met u.

john van lottum sportboekingen

De topsportwereld kent voor hem door zijn tenniscarrière en zijn latere werkzaamheden zijn geen geheimen en hij is daarom een uitstekende spreker.

Jolanda Keizer Sportboekingen

Jolanda is met haar ervaringen in de sport een prima spreker. Haar presentaties gaan over ambities, het opzoeken en verleggen van grenzen, en persoonlijke ontwikkeling.

wilco van rooijen Sportboekingen

Het werkt bijzonder motiverend om Wilco’s indrukwekkende verhaal te vertalen naar een bedrijfsstrategie, een businessplan of een verkooptactiek.

leontien van moorsel Sportboekingen

Leontine Zijlaard-van Moorsel is een voormalig Nederlands wielrenster met als bijnamen Tinus en/of Ties. Passie was Leontien haar drijfveer, iets wat ook in haar lezingen verwacht kan worden.

Mario van der Ende Sportboekingen

Mario van der Ende zijn presentaties zijn: Inlevend, aanvoelend, inspirerend, motiverend, richting gevend, bijsturend en vooral genietend. Ja, genieten, dat doet Mario van der Ende.

Joop Munsterman sportboekingen

Munsterman weet mensen bij elkaar te brengen, is een aimabele man en een liefhebber van voetbal, die graag over zijn ervaringen vertelt.

jos vaessen sportboekingen

Jos is als geen ander in staat verbindingen te leggen met het bedrijfsleven, commerciële zaken en de functie van sport in de maatschappij.

Barbara de Loor Sportboekingen

Met ervaringen uit het schaatsen, de hoogtepunten maar ook het omgaan met tegenslagen, laat Barbara de Loor u op het puntje van uw stoel zitten.

kees jansma sportboekingen

In zijn presentaties praat Kees over zijn eigen loopbaan en winnende teams, succesvolle coaches. Binnen zijn presentaties refereert hij aan de sportwereld en het bedrijfsleven.

Marc Lotz Sportboekingen

Marc Lotz is bekend als dé meesterknecht van de Rabobankploeg van de afgelopen tien jaar. Hij stond aan de basis van veel grote overwinningen van Freire, Dekker en Boogerd.

katja staartjes Sportboekingen

In haar inspirerende lezingen neemt Katja u mee naar de bergtoppen die zij heeft beklommen. Een lezing is geheel naar uw wensen in te vullen en zet gegarandeerd aan tot nadenken.