Tafeltennisclinic

Tafeltennisclinic Sportboekingen

Contact

  Instructeurs

   

  De tafeltennisclinic wordt op maat verzorgd door drievoudig olympiër Danny Heister en nationaal topspeler Jonah Kahn, een ingespeeld duo.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Informatie

    

   Tafeltennis is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan de tafelhelft van de tegenstander, op zo’n manier dat deze de bal niet correct kan terugslaan. Iedereen heeft weleens getafeltennist, op de camping of met school. Het is een fantastische sport, de snelste balsport van de wereld. Al gauw zal blijken dat tafeltennis veel meer is dan dat spelletje wat iedereen wel eens heeft gespeeld. Zo kunt u aan den lijve ondervinden welk onvoorstelbaar effect een tafeltennisbal kan hebben.
   Durft u het op te nemen tegen één van onze toppers?! Laat zien dat u de betere bent en benut deze unieke kans!

    

   Programma

   • De geschiedenis van tafeltennis
   • Een demonstratiewedstrijd
   • Zelf tafeltennissen

   Duur clinic: Flexibel (ongeveer 1,5 uur)
   Max aantal deelnemers: afhankelijk van het aantal tafels maar het liefst niet al te veel meer dan 20.
   Benodigd materiaal: tafel(s), netjes en omheiningen moeten zelf worden geregeld. Batjes en balletjes zijn in bezit van de instructeur.
   Benodigde locatie: het liefst een sporthal. Zolang het niet in de buitenlucht plaatsvindt, is bijna elke locatie mogelijk.