Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Toine van Peperstraten is jarenlang een vast gezicht geweest van het programma ’Studio Sport’. Hij versloeg bij de NOS alle grote sportevenementen. Toine van Peperstraten is zeer communicatief, ervaren, professioneel en scherp.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Anthonius Hubertus Adrianus van Peperstraten (Achthuizen, 18 december 1967) is een Nederlands sportjournalist. Sinds 1993 werkte hij voor het sportprogramma Studio Sport, onder andere als presentator. In 1998 maakte hij een kleine zijsprong, door in de film Temmink: The Ultimate Fight de programma’s op het zogenaamde “Sportkanaal” te presenteren. Bij de Olympische Spelen 2004 in Athene versloeg Van Peperstraten onder andere de volleybalwedstrijden en in 2006 was hij en te zien in de succesvolle serie Wie is de mol? van de AVRO.
   Toine van Peperstraten heeft enige tijd als DJ bij Radio Veronica gewerkt totdat dit hem door zijn werkgever NOS verboden werd, omdat medewerkers niet bij een commerciële omroep mochten werken. Ook was Toine geregeld te horen op het radioprogramma Langs de lijn. In 2013 maakte Tione bekend te stoppen bij de NOS en verder te gaan bij FOX Sports waar hij Humberto Tan zou opvolgen. In zijn laatste uitzending barstte hij in huilen uit bij het afkondigen van het NOS Sportjournaal. Op dit moment is hij nog steeds werkzaam als presentator bij FOX Sports en kijkt hij samen met analisten vooruit en terug op de voetbalwedstrijden.