Troy Douglas

troy douglas sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Troy beschikt over doorzettingsvermogen, is oprecht en een absolute motivator. Tijdens zijn lezingen gaat hij in op samenwerken, leiderschap, doelen stellen en succes behalen in teamverband. Aan de hand van zijn sportsuccessen en ervaringen brengt hij over, hoe de juiste man op juiste plek komt en hoe de sterke punten van mensen te gebruiken zijn om te groeien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het motiveren van medewerkers bij veranderingstrajecten of reorganisatie- en fusieprocessen binnen een organisatie.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Atleet Troy Douglas was bijna 20 jaar topsporter. Hij werkte met verschillende trainers en sporters in diverse sportdisciplines. Hij trainde in Bermuda, Amerika en Nederland en maakte kennis met de diverse topsportsystemen en culturen.

    

   Troy weet hoe het is om als individualist te functioneren binnen een team en teamleden te motiveren. Hij was niet voor niets captain van het Nederlands estafetteteam dat in 2004 een bronzen medaille behaalde tijdens de wereldkampioenschappen, hij is in staat anderen naar een hoger niveau te brengen. Na de Olympische Spelen van 2004 stopte hij met zijn carrière als sporter. Troy ging aan de slag als bondscoach van de Nederlandse estafette teams.

    

   De lezing wordt ondersteund met foto en/of beeldmateriaal en kan eventueel gevolgd worden door een sprint- of estafette clinic. Troy geeft samen met estafetteloper Timothy Beck interactieve lezingen waarbij deelnemers zelf ervaren hoe gemakkelijk of moeilijk het is om een estafettestokje over te geven.