Voetbalclinic

Voetbalclinic Sportboekingen

Contact

  Instructeurs

   

  Bij een voetbalclinic van sportboekingen zijn er veel ex-topvoetballers beschikbaar onder andere: Andy van der Meijde, Kees van Wonderen, Bert Konterman en Pierre van Hooijdonk. Ook kunt u bij Sportboekingen kiezen voor een clinic van football juggler Erik Borgman.

  Informatie

  Tel : 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Informatie

    

   Voetbal is een wereldwijd gespeelde balsport waarbij veel emotie vrijkomt. Nederland is één groot voetballand en voetbal is gespreksonderwerp nummer één. Wanneer het Nederlands elftal moet spelen, krijgt iedereen oranje-koorts. Wij hebben grootheden in de voetbalwereld voortgebracht en stellen deze voor u beschikbaar. Denkt u te kunnen scoren tegen Patrick Lodewijks of betere vrije trappen te kunnen nemen dan Pierre van Hooijdonk? Ga de uitdaging aan en laat weten dat u mee moest naar het WK in Brazilië.

    

   Sportboekingen biedt nu de mogelijkheid om onder leiding van verschillende oud profvoetballers de uitdaging aan te gaan. Bent u het talent dat de bondscoach altijd over het hoofd heeft gezien? Dan is dit de uitgelezen kans om de deskundige te overtuigen. Alle facetten van het voetbal komen aan bod.

    

   U bent toch ook benieuwd naar het ware verhaal achter de topvoetballer? Het is mogelijk de voetbalclinic te combineren met een penaltyclinic. De clinic kan georganiseerd worden op locatie naar keuze en is uitstekend geschikt voor een succesvol sportief evenement of bedrijfsuitje.

    

   Ook is het mogelijk een clinic te volgen van voetbaljongleur Erik Borgman. Erik is op een ongelooflijke manier in staat meerdere ballen hoog te houden. Hij leert u een bal in uw nek te leggen, op uw hoofd of stil op uw voet. Misschien bent u aan het eind van deze clinic wel in staat hoog te houden met twee ballen tegelijk? Zelfs topvoetballers zijn onder de indruk wat Erik allemaal kan.

   Click to Continue > by PriceLess

   Penaltyclinic Sportboekingen

   Click to Continue > by PriceLess

   Ijshockeyclinic Sportboekingen