Wilfred Genee

Wilfred Genee Sportboekingen

Contact

  Over de spreker

   

  Wilfred Genee is een innemend spreker met een humoristische ondertoon die hij ondersteunt met schitterende voetbalbeelden en interviews. Ook als dagvoorzitter voelt Wilfred zich helemaal thuis op het podium tijdens congressen en evenementen. Zijn manier van presenteren staat garant voor een grote betrokkenheid met zijn publiek.

   

  Wilfred Genee is een veelzijdig mens. Zijn lijfspreuk is, een goede voorbereiding is het halve werk.

  Informatie

  Tel: 085 – 7821023

  Email: info@sportboekingen.nl

  Bel mij terug

   Biografie

    

   Wilfred Genee (Leeuwarden 27 juni 1967) studeerde rechten maar al tijdens zijn studie bepaalde sport zijn leven. Hij was tijdens zijn studie al werkzaam bij een televisiestation, namelijk bij de lokale omroep Groningen. Het werken voor de camera beviel hem zo goed dat hij na zijn studie ook graag voor de camera werkzaam wilde zijn. Via FilmNet, SBS en Canal Plus kwam Genee terecht bij RTL. Bij RTL presenteerde hij eerst het programma Voetbal International samen met vaste gast Johan Derksen. De naam van het programma geeft al aan dat alle zaken rond het voetbal in dit programma werden besproken. Ook presenteerde Genee op RTL5 het programma rond de live uitzendingen van het Duits en Engels voetbal.

    

   Na een korte uitstap naar de zender Talpa, presenteert hij nu wekelijks bij RTL het voetbal programma Voetbal International met als vaste gasten Johan Derksen en René van der Gijp. Verder maakte Genee mega interviews voor Voetbal International, columns, heeft een boek over voeding geschreven en verzorgt mediatrainingen in het land.